EAT DIFFERENTLY

DIABELLA FOOD AT UNBEATABLE PRICES.

Som en del af byens pulserende liv, vil vi danne rammen om det samlingspunkt, hvor alle mødes, hygger og stresser af. Vi bestræber os på at servere noget lækkert til enhver smag til venlige priser. Vi tænker i detaljer for at skabe en atmosfære man får lyst til at komme tilbage til. Vores hjemmebryggede italienske varme drikke serveres i portugisisk kork serie for en unik oplevelse, og vores retter er et fryd for øjet som for ganen.

Hos DiaBella sætter vi høje standarder til vores service og kundebetjening. Vi går aldrig på kompromis med vores kvalitet. Vores filosofi er, at kvalitet og service skal gå hånd i hånd.

fineste ingredienser

Friske råvarer købt gennem små gårdbutikker.

Hos os er friske og for så vidt muligt økologiske råvarer en topprioritet. Hos DiaBella er du altid sikker på, at der bliver serveret mad med kvalitet og karakter med dertil hørende omhu.

  • Lækker brunch, hvor der er tænkt på detaljerne.
  • Rustikke tapas retter med eksklusive oste og charcuterier.
  • Sofistikkerede varme retter med friske råvarer.
  • Vin, kaffe, øl & spirits af høje kaliber.

DRINK WITH FRIENDS

WINE AND EXOTIC BEERS.

Vi har et overdådigt udvalg af vin, special øl, spiritus og kaffe at vælge mellem. Størstedelen af vores vin serveres på glas, men det bedste udvalg opnår man ved at fordybe sig i en hel flaske. Glas priserne starter ved 50 kr. Du kan nyde vores vin i cafeen eller købe med hjem.

NYHED

10% RABAT TIL STUDERENDE

DESSERT

FORSKELLIGE LÆKKERIER TIL DEN SØDE TAND

WI-FI HOTSPOT

GRATIS WIFI

logo_diabella_gold